Hoe doe ik mee?

Vorm een team van VIER personen, verzin een ludieke naam en wijs een van je teamleden aan als teamcaptain. De teamcaptain is verantwoordelijk voor zijn of haar team en ontvangt tijdens de Stepmarathon diverse informatie voor het team. 

Laat je sponsoren en maak kans op prachtige prijzen!
Elk teamlid laat zich sponsoren. Dit kan per ronde of door een van te voren vastgesteld bedrag. Ga tijdig aan de slag met het zoeken van sponsors! Denk aan familie, vrienden, buren, kennissen of collega's. Per teamlid is € 50 het minimale sponsorbedrag wat moet worden afgedragen.

 Print hier het sponsorformulier om al je sponsors op te vermelden.

Tip! Benader bedrijven en gebruik deze kwitantie!


Het sponsorformulier met het opgehaalde bedrag dient tijdens de Stepmarathon te worden overhandigd aan de organisatie. Degene met het meeste sponsorgeld wint een prachtige prijs. Klik hier voor meer informatie over de prijzen

De kinderen van de basisschool worden op vrijdag 24 mei om 18.15 uur verwacht bij het gebouw van de Boeg in Moerkapelle. Hier volgen de laatste instructie. Het startschot van de marathon wordt gegeven om 19.00 uur. De steppers van de basisschool steppen tot 22:00 uur.

Voor de oudere (jeugd) start de Stepmarathon om 19.00 uur. Zij worden om 18.15 uur verwacht bij het gebouw van de Boeg in Moerkapelle. De oudere steppers steppen tot 24:00 uur.

Schrijf je in voor 10 mei 2024 en doe mee!!!