Route en tijden

De route
Per team is een step beschikbaar. Elk teamlid stept om de beurt de route door Moerkapelle. De route is ongeveer twee kilometer lang. Op het uiterste punt van de route is een stempelpost opgezet. Tijdens elke ronde moet bij de stempelpost een stempel halen. Op deze manier wordt bijgehouden hoeveel rondes een individu stept en hoeveel rondes het gehele team stept. Deze informatie wordt per ronde verwerkt en is continue zichtbaar bij de start/finish. We gaan natuurlijk voor zoveel mogelijk rondes! Startschot
De kinderen van de basisschool worden op vrijdag 24 mei 2024 om 18.15 uur verwacht bij het gebouw van de Boeg in Moerkapelle. Hier volgen de laatste instructie. Het startschot van de marathon wordt gegeven om 19.00 uur. De steppers van de basisschool steppen tot 22:00 uur.

Voor de oudere (jeugd) start de Stepmarathon om 19.00 uur. Zij worden om 18.15 uur verwacht bij het gebouw van de Boeg in Moerkapelle. De oudere steppers steppen tot 24:00 uur.

Consumpties en veiligheid
Tijdens de marathon kan je in De Boeg uitrusten en gebruikmaken van consumpties (drinken, soep, broodjes, koek, mars), middels consumptiebonnen die je tijdens de marathon ontvangt. Ook kan je hier je meegenomen spullen neerleggen. Tijdens de gehele marathon is er EHBO aanwezig.